Online Pénztárca.hu

Fizess onlinePénztárcával a Lovascél.hu webáruház webáruházban!

 

OnlinePénztárcádban lévõ összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követõen a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévõ, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

onlinePénztárca fizetés

Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

Például,

  • Egy 90 cm-es szalma vesszőfogó vásárlásánál, amelynek az akciós ára 9.000 Forint, 500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 8.500 Forintba fog az kerülni.

  • Egy TÖBBCÉLÚ SZINTETIKUS DASLÖ NYEREG CSERÉLHETŐ MARVAS vásárlásánál, amelynek az akciós ára 65.000 Forint, 3.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 61.500 Forintba fog az kerülni.

  • Egy SZKÍTA ÍJ vásárlásánál, amelynek az akciós ára 15.000 Forint, 1000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 14.000 Forintba fog az kerülni.

 

Örök garancia

orok-gar

onlineGroup

Webáruházunk tagja a Magyar webáruházakat összefogó, tőlünk független szervezetnek az onlineGroupnak, amely védi vásárlóink érdekeit, és folyamatosan ellenőrzi ügyfeleink elégedettségét. Az ÖRÖK garanciát, és az onlinePénztárcát, is az onlineGroup biztosítja.

100% pénzvisszafizetés

Az ÖRÖK garancia lényege, hogy ha elégedetlen vagy a vásárolt termékkel, esetleg webáruházunk szolgáltatásával, a vásárlást követően bármikor indoklás nélkül visszafizetetjük a vásárlásod 100%-át saját onlinePénztárcádba úgy, hogy a terméket is megtarthatod. Csak írj az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körû: az onlinePénztárcáról bõvebben
az onlinePénztárca infó oldalon olvashatsz